En liten seger

Hejsan
nu var det ett tag sedan jag skrev något inlägg på bloggen.Tro det eller ej men jag nästan inte haft tid för jag har mått så bra:)
Visst är konditionen inte var den har varit men i övrigt så fungerar allt som det ska, jag har till och med lyckats sova 2 nätter i tält med Viktor vilket var supermysigt.Men med bättre hälsa ökar också sysslorna därav det sparsamma skrivandet.För drygt en vecka sedan så var vi på återbesök hos läkare.Han berättade att de senaste blodproven samt röntgen såg bra ut.
Han sjukskrev mig till 30/8 då nästa prover ska tas, är även dessa bra så kan man ev. Börja diskutera hur framtiden ska se ut med stominedläggningar och annan.
Jag kan även berätta att mitt försäkringsbolag har varit snälla att godkänna min anmälan om sjukdom. Så lite extra pengar blir det var månad,vet dock inte hur mycket.Detta känns som en liten seger då det har varit lite diskutioner om huruvida jag visste att jag hade cancer eller inte då försäkringen täckandes.
njut av värmen så hörs vi på ena eller andra sätten/Andreas 

cellsamt.blogg.se

Här kan ni följa mig och vad som händer framöver. Ska försöka hålla er uppdaterade med aktuella datum, frågor, prover och tankar. Antar att orken kommer vara varierande periodvis och därmed också inläggens mängd och längd.

RSS 2.0