En ny fas

Idag kom ett fantast initiativ av Maja som bjöd ut mig och barnen till stallet så de fick rykta häst och rida. Väldigt skönt att komma utanför huset (trädgården är svårt att vara få vi inte har något staket utmed 25:an). 

Nu kan Andreas själv skriva på bloggen och hålla kontakt via sin telefon. Det innebär att ansvaret för att hålla nära och kära inte är så stort för mig. Jag har hittills inte velat/kunnat ha så mycket kontakt via telefonen men läget är annorlunda nu. Många av er tror säkert att jag har fullt upp och vågar inte störa vilket gör att det ekar tomt i telefonen. Väldigt tomt. Vad jag vill ha sagt är att det är fritt fram att höra av sig. Barnen och jag behöver lika mycket stimulans som innan operationen. Jag känner nästan att det är lättare när det kommer ett initiativ utifrån än att behöva ta tag i det själv. 

Så: var inte rädda för att störa längre, det kan fortfarande dröja med svar. Passar det inte att prata så ringer jag upp. Vill jag inte prata sjukdom för tillfället, säger jag det. Var inge rädda för att fråga! Behöver jag kräka av mig gör jag gärna det. Ni vet ju att jag har känslor som svänger och behovet är olika dag för dag, timme för timme.

Vi hörs! 
Sofie


Nonne
2014-03-02 @ 21:24:13

Så bra att du är så tydlig, Fiffi! Det är ju också en annorlunda situation du och barnen befinner er i. Förvånar mig inte att du känner som du gör. Du kämpar på och behöver också vårt stöd. Massor av kramar

Camilla
2014-03-03 @ 20:24:12

Stolt kille på hästryggen :-)

Frida
2014-03-07 @ 17:20:05

Så rak i ryggen han är Viktor! Ser ut som en proffesionell ryttare!

Det är det sköna med dig Fiffi, du är så bra på att tala om hur du känner, inga konstiga krusiduller!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

cellsamt.blogg.se

Här kan ni följa mig och vad som händer framöver. Ska försöka hålla er uppdaterade med aktuella datum, frågor, prover och tankar. Antar att orken kommer vara varierande periodvis och därmed också inläggens mängd och längd.

RSS 2.0