Avd. 72

Hej
Nu ligger jag återigen på avd. 72, hade turen att få ett singelrum denna gång. Allting känns lättare när man får lite avskildhet.
Läkarna var inne på sin rond nu på förmiddagen och förklarade att jag nog får räkna med att stanna här hela veckan. Jag har bakterier i blodet såväl som njuren som de behandlar med antibiotika. De dagliga proverna visar att kroppen svarar på behandlingen så de verkar inte oroliga men vill inte att jag åker hem innan allt är under kontroll.
Jag har även en mindre mängd urin som läckt ut i buken igen, det ligger på olika ställe och kan vara en orsak till att jag fortfarande har väldigt ont i magen emellanåt.
Just för tillfället känns dagarna ganska ok ur smärtsynpunkt men på natten kan det göra otroligt ont och tabletterna hjälper dåligt. I natt fick jag smärtlindring intravenöst och det hjälpte otroligt snabbt, vilket känns väldigt  skönt. 
Jag bad läkarna se över smärtlindringen når jag träffade dem idag och de skulle se vad de kunde komma fram till.
 
Andreas
 

cellsamt.blogg.se

Här kan ni följa mig och vad som händer framöver. Ska försöka hålla er uppdaterade med aktuella datum, frågor, prover och tankar. Antar att orken kommer vara varierande periodvis och därmed också inläggens mängd och längd.

RSS 2.0