Tågresa

Nu har jag och Viktor precis satt oss på tåget. Ska bli mysigt att få ägna honom all min uppmärksamhet de närmaste timmarna, han behöver det. Klara åker flyg med farmor  och Kenneth. 
 
Andreas har fått besök av viktor idag och det gick jättebra. Viktor behövde det och tog det jättebra. Han särställer kloka frågor och charmar alla sköterskor.  Läkaren själv lovade honom att Andreas skulle bli bra. Gissa om mina ögon tårades...
 
Idag har Andreas gått flera meter. En  specialist har kallats in för att kolla på hans vader men menar på att vi inte behöver oroa oss. Ekg och syrgasen är bortkoppat och han är flyttad från intensiven till ett eget rum. Givetvis har han väldigt ont och är enormt trött. Vikten är oförändrad trots att de tog bort sex kilo tummör, vilket beror på vätska och svullenhet. Om några dagar får han kanske börja drickà.
 
Jag passar på att tacka för alla fina ord och tankar som ni sänder oss. De betyder mycket och Andreas har bett mig läsa kommentarerna i bloggen högt då jag varit hos honom. Han hälsar till alla! 
 
 
 
 

cellsamt.blogg.se

Här kan ni följa mig och vad som händer framöver. Ska försöka hålla er uppdaterade med aktuella datum, frågor, prover och tankar. Antar att orken kommer vara varierande periodvis och därmed också inläggens mängd och längd.

RSS 2.0