Något är fel

Hej mina vänner
När jag vaknade idag såg jag fram i mot frukost som jag hade blivit lovad,i form av yoghurt.(Man får vara glad för det lilla.) Men efter min röntgen  07.30 i morse så blev jag blåst på frukosten.
Dom har hittat någonting som är fel. Kontrastvätskan som jag drack igår och som dom skulle följa genom tarmarna men hjälp av ett antal röntgen omgångar, den hindras nämligen av någonting och det tar tid för den att hitta igenom tarmarna. Detta tycker läkarna inte va bra. Så nu är jag fastande igen väntandes på svar. Läkarna ska nu tala med Uppsala för tips och råd och för att få en bild av hur mina tarmar kan tänkas vara. Operationen som gjordes på mig är ju mycket ovanlig och jag ser ju inte längre ut som alla andra vilket gör det väldigt svårbedömt. 
 
Jag talade själv med Uppsala igår och fick veta att provsvaren på slemmet som togs i min mage har kommit. Enkelt beskrivet så finns det 3 sorters slemceller :
 
Klass 1 : inte aggressiv 
Klass 2 :är mitt i mellan
Klass 3 : aggressceller
 
Jag hade i vissa delar av magen klass 2 celler men annars klass 1. Det var inte aggressiva celler.
 
Läkaren i Uppsala var väldigt nöjd med operationen och är säker på att allt är borta och ser inte att jag behöver mera cellgift vilket är väldigt skönt! Nu kan vi bara vänta och med tiden se om det stämmer ,jag kommer gå på kontroller med jämna mellanrum för att se att det inte kommer tillbaka. Just nu hoppas jag bara på lite mat igen då jag är väldigt hungrig.
 
Glad påsk på er allihop och va rädda om varandra!
 
Andreas

cellsamt.blogg.se

Här kan ni följa mig och vad som händer framöver. Ska försöka hålla er uppdaterade med aktuella datum, frågor, prover och tankar. Antar att orken kommer vara varierande periodvis och därmed också inläggens mängd och längd.

RSS 2.0