nedslående nyheter

hello 
Idag på morgon ringde läkaren och bekräftade det som jag själv redan börjat misstänka efter många frågor till röntgenläkaren igår. Läckan i urinledaren finns kvar och för att komma till rätta med den måste det göras en operation. Jag har inte fått så mycket info om just detta men enligt läkaren kommer med största sannolikhet operationen ske på sahlgrenska i göteborg och det blir förmodligen någon gång under maj månad.
Igår kväll när röntgen var över och personal på avdelningen lagt om bandagagen runt mina drän och jag fått en omgång smärstillande efter en smärtsamt lång röntgen, blev jag utskriven från sjukhuset. Nu kan jag återvända hem till en något mer normal tillvaro, om det nu överhuvudtaget kan kallas normalt🙄. Barnen ska komma och sova hos mig i helgen  och det känns verkligen bra att få vara med dem några dagar. De är oerhört saknade. ❤️
 
Ta hand om er 
Andreas 

cellsamt.blogg.se

Här kan ni följa mig och vad som händer framöver. Ska försöka hålla er uppdaterade med aktuella datum, frågor, prover och tankar. Antar att orken kommer vara varierande periodvis och därmed också inläggens mängd och längd.

RSS 2.0