Bästa livsplatsen?Region Halland marknadsför sig som "bästa livsplatsen" och säger sig värna om patienterna. Detta kan hända vara sant men gäller dock ej för de som har långt gången bukhinnecancer. Då gör man bäst i att flytta till Kalmar eller Norrlands landsting. Eller så hoppas man att man har turen att sitta på en superförsäkring hos ett givmilt försäkringsbolag.

Annars rullar det på här hemma. Andreas har varit och tagit bort de 40-tal agraffer som hållet ihop det stora snittet. Om några dagar slipper han sova med stödstrupor och gördel. sprutorna med blodförtunnande är också avverkade och smaken har kommit tillbaka.

Själv har jag gått igenom en dunderförkylning och blivit huggormsbiten. Så man kan säg att jag varit hemma för vård av både honom och mig själv.

Kram på er!
Sofie 
Camilla
2014-03-21 @ 18:20:47

Kram på er!

Lena Wallin
2014-03-21 @ 20:03:02

Hej Andreas! Följer din blogg. Så skönt och glädjande att läsa att det går bra för dig och att du mår bättre! Ta det lugnt, krafterna kommer att återvända vartefter. Googla på SVT Uppland och läs/ se nyhetsinslaget om UCC! Det är helt uppåt väggarna att våra förtroendevalda kan visa sådant bristande engagemang o ointresse för människor kring något som är så välordnat och genomtänkt! Du har ju själv erfarenhet av den vård som bedrivs på UCC och Haile Mahtemes unika kompetens! Men han har hela tiden motarbetats av sjukhusledningen vid Akademiska och våra sjukhuspolitiker. Helt kriminellt! Var rädd om dig! Tänker på dig! Trevlig helg! Hälsningar Lena Wallin
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

cellsamt.blogg.se

Här kan ni följa mig och vad som händer framöver. Ska försöka hålla er uppdaterade med aktuella datum, frågor, prover och tankar. Antar att orken kommer vara varierande periodvis och därmed också inläggens mängd och längd.

RSS 2.0